KOCAELİ / GEBZE - Gebze Anibal Anadolu Lisesi

Mazeret Sınav takvimimizdir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sayın velilerimiz,

Sizler de kurs merkezlerine  gitmeye gerek kalmadan Halk Eğitim Merkezi kurslarından yararlanmak isterseniz TC kimlik numarası ve e-Devlet şifreleriniz ile e-Yaygın sistemine giriş yaparak kayıt olabilirsiniz. Eğitimlerini başarılı şekilde tamamlayanların sertifika/katılım belgeleri e-Devlet sistemine işlenmektedir.

Halk Eğitimi Merkezlerinde verilen yaygın eğitim içerikleri, Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platforma taşındı.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİDİR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Sınıf Ders Programları

Ara

Veli Görüşme Saatlerimiz belirtilmiş olup herhangi bir aksaklık ile karşılaşılmaması adına değerli velilerimizden gelmeden önce okulumuzu arayarak bilgi almalarını rica ederiz.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ 26 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT 11.30'DA YAPILACAK OLUP TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

ZAMAN ÇİZELGEMİZ

Ağu

2023 İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) Başvuru Bilgileri erişime açıldı

Ağu