KOCAELİ / GEBZE - Gebze Anibal Anadolu Lisesi

2023 İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) Giriş Bilgileri Erişime Açıldı

2023 İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) Başvuru Bilgileri erişime açıldı

İOKBS BİLGİLENDİRME

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 3 Eylül 2023 Pazar günü olup başvuru yapan öğrencilerimiz  sınav yeri giriş  belgelerine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirler.

Bursluluk için öğrencilerin, giriş yerlerinin öğrenildiği belgelerinin çıktısını almasına gerek yoktur sadece gireceği okulu öğrenmeleri ve sınava gireceği salon no ve sıra numarasını bilmeleri yeterlidir.

Sınava  giris belgeleri ise  sınava girecegi okul idaresi tarafından çıkarılacaktır.

Öğrenciler yanlarında TC kimlik kartlarını, kalem ve silgilerini bulunduracaklardır.

Yayın: 28.08.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 00:46 - Görüntülenme: 130